Lomborg Properties

Marae by Urbania

Marae Residences er udviklet af Urbania som står bag den prisbelønnede bebyggelse Higueron West. Bebyggelsen er bekvemt placeret tæt på alle faciliteter, hvide sandstrande samt gå afstand til Benalmadena Pueblo hvor du kan nyde den autentiske Andalusiske landsby-stemning med et stort udvalg af gode restauranter og caféer. Bebyggelsen ligger ligeledes kun 5 min fra Torrequebrada golfbane og kun 10 minutter fra lufthavnen og Malagas historiske center.

Marae Residences er en meget eksklusiv moderne bebyggelse bestående af 20 fuldt uafhængige, selvstændige duplex penthouses, alle med private terrasser og infinity-pools, betagende havudsigt og omgivet af smukke haver. Resortet byder på et multifunktionelt klubhus med et fuldt udstyret fitnesscenter og en fælles infinity pool. Bebyggelsen er omkranset af en fredet naturpark som sikre at Marae Residences fredelige beliggenhed med en helt kompromisløs havudsigt.

Alle enheder har 4 soveværelser med ensuite badeværelser, fuldt udstyrede køkkener, hjemmeautomation, A-niveau energicertificeringer, højkvalitets fittings og finish overalt og bygget i henhold til de højeste bygge-standarder Hver enhed har to parkeringspladser og et opbevaringsrum som er inkluderet i prisen.

Vil du vide mere om denne nye bebyggelse?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Priser fra 1.100.000 Euro
  • Moderne og tidsløst design
  • Ultimativ beliggenhed
  • Privat infinity pools
  • Åben planløsning
  • Spektakulær udsigt
  • Klubhus med træningscenter & fællesarealer
  Beliggenhed: 10 min til Fuengirola - 15 min til Lufthavn & Malaga - 30 min til Marbella