Lomborg Properties

Lomborg Properties

Vi er et lille team af dedikerede skandinaviske ejendomsmæglere som har over ti års erfaring med bolighandel i Marbella og på Costa del Sol.

Vi anerkender og respekterer, at køb af en ejendom i udlandet er en stor beslutning, og derfor tilstræber vi at hjælpe og vejlede dig gennem hele processen. Vi sætter en stor ære i at finde netop den bolig, der matcher dine specifikke boligkriterier.

Hos os vil du omhyggeligt blive guidet igennem de forskellige faser af købsprocessen. I samarbejde med dig, begynder vi med at præcisere dine bolig- kriterier samt behov til din kommende bolig. Herefter præsenterer vi dig for et udvalg af matchende ejendomme.

Vi kan rådgive og assistere dig med at foretage et endeligt valg blandt ejendommene, hvis det er nødvendigt. Opnår vi ikker et match, vil vi fortsætte med at søge, til vi finder den rette ejendom. Du skal være klar over, at dette ikke altid sker på den første visningstur, men vi giver ikke op!

Når den rette bolig er blevet identificeret, kan vi arrangere juridisk bistand i form af advokat, og vi kan ligeledes hjælpe dig med lokal finansiering af købet. Afslutningsvis kan vi hente dit skøde, når det er færdiggjort af notaren.

Med Lomborg Properties er du i trygge hænder ved dit boligkøb i Marbella og på Costa del Sol.

Kontakt Lars idag:

Hvorfor vælge Lomborg Properties?

Vi ved bedre end nogen anden, at der findes et stort udvalg af ejendomsmæglere i Marbella og på Costa del Sol, så hvorfor vælge Lomborg Properties, og hvad er det, der gør os bedre end de andre ejendomsmæglere?

Det er vores overbevisning, at alle de ovenstående faktorer, sammen med vores enestående evne til at skaffe ejendomme, vores forståelse af det altid foranderlige ejendomsmarked og vores professionalisme i det hele taget, gør os til det bedste valg af ejendomsmægler.

Lad os hjælpe dig med at finde jeres drømmebolig på Costa del Sol!

Med Lomborg Properties er du i trygge hænder ved dit boligkøb i Marbella og på Costa del Sol.

Lad os hjælpe dig med at finde jeres drømmebolig på Costa del Sol!

Lad os finde hvad du søger

Svar på nedestående spørgsmål og vi finder den rette bolig til dig.