Lomborg Properties

Sunrise Heights

Sunrise Heights er et nybygget og nøglefærdig bebyggelse på kun 46 lejligheder. Bebyggelsen ligger kun få minutter fra de blå badeflag i Manilva samt nogle af kystens bedste golfbaner herunder de prestigefyldte Valderrama og San Roque i Sotogrande.

Beliggende højt med panoramaudsigt over kysten og Middelhavet vil denne eksklusive bebyggelse danne den perfekte ramme for et stilfuldt og moderne liv i frederlige og naturskønne omgivelser. Derfor er denne bebyggelse perfekte til både investorer samt familier, der ønsker at bedste af Costa del Sol.

Sunrise Heights består af lejligheder med 2 og 3 soveværelser samt penthouselejligheder. Lejlighederne er fordelt på tre plan og afhængig af den valgte konfiguration findes der stue-lejligheder med terrasse og privat have. Lejligheder på den mellemste etage har store sydvestvendte terrasser og penthouselejlighederne har både terrasse samt tag-terrasse.

Lejlighederne er udført i elegant og moderne design orienteret mod udsigten over landskabet samt Middelhavet. Interiøret er åbent med overdimensionerede glasdøre der åbner ud til terrassen. Da alle lejlighederne har åben-plan hænger de fuldt udstyrede køkkener sammen med både stue samt terrasse og derved ophæves adskillelsen mellem ude og inde. Uanset valg af lejlighed vil du i Sunrise Heights kunne nyde udsigt til bjerge og hav samt både solopgang og solnedgang.

Vil du vide mere om denne nye bebyggelse?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

    Priser fra 278.000 Euro
    Beliggenhed: 50 min til lufthavnen samt Malaga centrum - 25 min til Marbella - 15 min til Estepona - 5 min til Sotogrande - 15 til Gibralta